Eerste contact

Voordat wij zakendoen, is het belangrijk eerst met elkaar kennis te maken. Zodat wij over en weer weten wie wij zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bovendien is een goede verstandhouding essentieel om zaken te doen.

Vervolgonderzoek

Als de kennismaking uitnodigt tot een vervolg, gaan we verder richting  de aanschaf van een pv-installatie Wij onderzoeken eerst de mogelijkheden op uw locatie. In een persoonlijk gesprek krijgt u een overzicht van de resultaten en de investeringskosten met een reële rendementsberekening.

SDE + Subsidieaanvraag

Blijkt uit het vervolgonderzoek dat investeren in duurzame energie voor u interessant is, dan vervolgen wij de ingeslagen weg. Wij verzorgen o.a. de SDE+ subsidieaanvraag en beantwoorden al uw vragen.

Montage en installatie

Solar 2 Solar werkt uitsluitend met VCA gecertificeerde monteurs en conform de nieuwste veiligheidsrichtlijnen.

Een onafhankelijk inspecteur controleert uw pv-installatie conform NEN1010:2015 (veiligheidseisen van laagspanningsinstallaties) en NEN-EN-IEA62446:2016 (eisen voor het testen en installeren).

Steeds meer verzekeraars eisen deze keuring inmiddels.

Monitoring

Gedurende de SDE+ subsidieperiode houden wij u op de hoogte van de prestaties van uw pv-installatie. Eventuele afwijkingen zien wij graag als eerste, zodat we daar adequaat op kunnen reageren.

Ik wil graag contact met Solar 2 Solar 

Kwaliteit

U krijgt 100% betrouwbaar en volledig advies. U ontvangt vooraf een onafhankelijk inspectierapport

Bekijk onze systemen→

Goede verstandhouding

Wij zijn transparant, luisteren naar u en gaan samen met u aan de slag om uw bedrijf te optimaliseren.

Wij maken graag kennis met u→